Bericht schrijven >

1 | 2 | 3 | 4 | 5 volgende »

Heb je dringende leningen nodig om je financiŽle problemen op te lossen? Indien geÔnteresseerd; neem dan contact met ons op via;

E-mail: Paydayloans@live.com
Telefoon: (512) 850-4970

David Hughes - 21-10-2017 - 21:54

Ik was op uitnodiging van W. Bos meegegaan naar de schietwedstrijd in Amerongen bij de Proloog. Wij waren uiteindelijk met een groep van 20 personen, van jong tot oud. De sfeer was erg gezellig en ook de loterij was erg leuk. Het was ook voor de jongeren, die erbij waren, ook erg interessant om met commando's te praten en te schieten in wedstrijdverband. Na de wedstrijd mochten we ook nog vrij schieten met o.a. een Magnum 357, U weet wel, die van Dirty Harry. Wat een kanon zeg!!! Na het vrij schieten gingen wij stamppot eten, wat overigens heerlijk was. Ook de stoofperen en appel compote was heerlijk als toetje. Ik wil iedereen van de organisatie hartelijk bedanken voor de onvergetelijke dag, Bedankt.

Klaas Mur - 20-11-2016 - 19:43

Hartstikke leuk dat ik mee mocht doen met de Commando schietwedstrijd in de open klasse, ik bakte er niet veel van maar het was voor mij ook de eerste keer dat ik een echt wapen in de hand had. Ik ben meegegaan op uitnodiging van Oud Commando W.Bos uit Lelystad en dit in samenspraak met het bestuur van uw vereniging.Ik wilde hierbij iedereen bedanken voor deze fijne dag aan te bevelen voor een ieder en dan aan het eind ook nog te worden voorzien van goede stampot maaltij meerdere keuzes en met de verloting ook veel prijzen o.a 5 Dozen met eieren. Nogmaals mijn dank Miranda.

Miranda Pierik Lelystad - 04-12-2015 - 21:56

Bedankt voor het indrukwekkende afscheid vanmorgen van adrie.
Mvg, L. Van Ledden

lobke van ledden - 14-10-2015 - 22:53

Coen Ploeger attendeerde mij op deze site. Leuk hoor. Prachtige foto's. Hierdoor krijg je een super leuke impressie van wat jullie allemaal doen. Veel succes ermee!
Hartelijke groeten,
Angele Malherbe (Alphabet Nederland uit Breda)

Angele Malherbe - 08-05-2015 - 13:51

Bericht schrijven >