Annulering Chinese maaltijd

Harskamp,  17 augustus 2020

Goede avond leden van Midden-Nederland,

In vervolg op het toenemende aantal corona gevallen, rees bij ons toch de vraag " moeten we de Chinese maaltijd wel doorgang laten vinden”.

We hebben hierop intern overleg gehad met alle bestuursleden en met Hans van de Gender van "De Palmpit”.

Zoals ik al had laten weten, kan e.e.a. doorgang vinden, echter met een beperkt aantal aanwezigen.( op dit moment)

Ondertussen kwamen we met de aanmeldingen al ruim boven het toegestane aantal personen van 20 stuks.

Bij het laten doorgaan van dit evenement, moeten wij dan enkele mensen teleurstellen… en wie wel en wie niet?

Verder hadden wij ook een aantal afmeldingen van leden, welke graag wilde aanschuiven, maar toch tegen een mogelijke besmetting opzien.

Gezien bovenstaande is er besloten, om de Chinese maaltijd van 18 september 2020 geen doorgang te laten vinden.

Nogmaals… ook wij vinden het erg spijtig, daar wij ons er ook op verheugden.

Het is nu echter belangrijker om aan onze gezondheid te denken en van de mensen om ons heen.

Wellicht lukt het, om dit evenement dit jaar alsnog te houden… maar anders schuift het door naar 2021.

Tevens wil ik u laten weten, dat "Paresto” de prijzen heeft verhoogd met 6%, ( per 01-08-2020) voor zowel de drankafname alsmede de maaltijden.

16 September komt het bestuur bijeen, voor de geplande vergadering.

Hierin zullen we zeker de afgelopen periode evalueren.

Verder zal het komende evenement, de Nationale Commando Schietwedstrijd 2020, op de agenda staan.

Wat gaan we hier mee doen.

In onze voorbereiding, hebben wij hier al kontakt over gehad met de voorzitter van schietsport vereniging John Cooper ( in de persoon van Leon Bos) en met de beheerder van de kantine, de heer Berry van den Brink.

Over het wel dan niet doorgang laten vinden van dit evenement, wordt u zo spoedig mogelijk ingelicht.

Probeer allen gezond te blijven en informeer eens om je heen, hoe het met je maten gaat.

Met vriendelijke groet, mede namens alle bestuursleden van
COV Midden-Nederland

Adres: